Meni

Od utorka, 28. juna, pregršt novih jela na meniju.

Izvrsni specijaliteti

Vrhunski ugostiteljski objekat koji je u novom ruhu počeo sa radom 2015. godine, ovogodišnju sezonu obogatio je širokom ponudom raznovrsnog menija

Kuhinju vodi Nikola Alić, odličan kuvar koji svakodnevno prima pohvale gostiju iz Italije, Grčke, Austrije, a sa velikim zadovoljstvom priprema jela klasične francuske sa primesama japanske kuhinje. Alić sprema i tradicionalnu italijansku brusketu sa italijanskim testom, rukolom, čeri paradajzom i pestom đenoveze.
Od pileće džigerice, pilećeg mesa, šampinjona, vrganja, sušenog luka, poznati kuvar priprema domaću paštetu koju morate probati. U Skveru možete uživati u ukusu izvrsnog bifteka.

restoran-jagodina
skver-meni-2
skver-meni-1
skver-meni-3
skver-meni-4
skver-meni-6
skver-meni-5
skver-meni-8
skver-meni-7